Byåsen Hopp / Kombinert

WC i Granåsen 2014

GST løperne flankerer vinneren, Jørgen nr 2, Magnus nr 3

GST løperne flankerer vinneren, Jørgen nr 2, Magnus nr 3

En fantastisk opplevelse for alle kombinert interesserte i Granåsen. Ikke siden VM97 har vi opplevd  den samme stemningen som når Jørgen Graabak hang seg på Rydzek opp siste bakken.

Jørgen Graabak, etter at Gullet glapp i siste motbakke

Jørgen Graabak, etter at Gullet glapp i siste motbakke

DSC_8662

Jørgen går i mål som nr 2

Dessverre ble det ikke gull inne på stadion, men desto mer gledelig at Jørgen Graabak ble nr 2, Magnus Hovdal Moan nr 3 og Thomas Kjelbotn nr 15. Og hvilken opplevelse det var å være der. På hjemmebane, blant publikum og blant forventningsfulle sponsorer på forhånd. Når trener Kristian Dahl varmer opp med OL-GULLET til Jørgen, forteller om filosofien til GST – og så blir avbrutt av en engasjert og svett BK (hovedtrener Bjørn Kåre Ingebrigtsen) som orienterer om de enkelte utøveres tilstand.

Kristian Dahl, hovedtrener GST

Kristian Dahl, hovedtrener GST

BK + Dahl

BK + Dahl

BK

BK

Deretter kommer Frode Moen, mannen bak GST, bak Olympiatoppen MidtNorge, bak Olympiatoppbygget i Granåsen og forteller om historien, kvaliteten og dedikasjonen de enkelte utøvere legger for dagen, da blir man imponert.

Frode Moen

Frode Moen

Mat serveres, kaffe drikkes, – stemningen stiger frem mot start.

En kort, og overveldende rundtur på Olympiatopp-senteret viser hvordan ulike idrettsgrupper kan trene sammen, utnytte felles fasiliteter, og spille på lag.

Deretter ut på tribunen. Bruset stiger. Kommunens representanter jubler over folkemengden. Og, ja alle rives med ettersom Jørgen knapper inn på forspranget, sliter seg opp bakkene – runde på runde. Når Rydzec river seg løs i front på feltet er det bare de norske som henger med. Jørgen nærmest, og Magnus noen meter bak. Og slik blir det i mål også. Spennende. Hvorfor gikk de ikke flere runder? Vi ville ha mer av galskapen, av intensiteten av fellesskapet av utfoldelsen på det lille som er av snø i Trøndelag i vinter.

Neste år kommer en ny mulighet.

DSC_8632

Sponsorer samlet i Olympiatoppens lokaler

Sponsorer følges opp og gis unike opplevelser sammen med GST. Vil du kanskje være en av dem?

Kontakt Kristian

DSC_8621