Byåsen Hopp / Kombinert

Trenere

Granåsen Skiteam har idag kun to trenere, Bjørn Kåre Ingebrigtsen (populært kalt BK) og Kristian Dahl.

Bjørn Kåre Ingebrigtsen (BK)Byåsen IL

BK har vært trener i GST siden 2000. Bjørn Kåre, populært og i dagligtale BK, har tatt topptrenerutdanning ved NTNU og vært trener for NSF junior, rekruttlag, B-lag og Team Vancouver over 5 år med ansvar for WC-B/COC og junior VM. Ved siden av trenerjobben i GST er han også lærer ved kombinertlinja ved Heimdal vgs.

BK startet kombinert karrieren i Byåsen IL og fortsatte gjennom 4 spennende år på Heimdal vgs. fra 95-2000. BK hevdet seg godt både i bakken og løypa, og ble kretsmester i både hopp og kombinert. Han kan også vise til en 2.plass i KM i langrenn.   BK avsluttet karrieren som 21-åring, og hadde da oppnådd 4 forsmedlige 4.plasser i JrNM, og 8 pallplasseringer i NC.

BK er vokst opp på Tiller. Mye av skiferdighetene har han oppnådd i konkuranse med nær familie på hytta i Stugudalen eller i hoppbakken i Høgåsen, hvor nevø og verdensmester Tommy Ingebrigtsen nok var en tøff konkurrent i bakken. Men trolig var BK raskest i sporet?

BK er til daglig samboer og har Mia (5) og Steffen (2 mnd).

 

Kristian DahlNidelv IL

Kristian Dahl - Trener for Gst

Kristian Dahl - Trener for GST

Kristian er ansvarlig for basisgruppa. Han er sammen med BK ansvarlig for kombinert linja på Heimdal vgs og trives godt langt fra snø og is sammen med familien i Korsvika på Lade.

Kristian vokste opp på Nardo og representerte Nidelv IL som kombinertløper. Og kombinertinteressen kom allerede som tiåring. Kristian jobbet seg gradvis oppover og endte opp med å delta i WC-B og fikk to pallplasser i NC. Størst fremgang hadde Kristian som elev ved Heimdal vgs fra 92-96, men la opp etter 1 år som seniorløper.

Kristian er en mann fra Hæren og var befal i infanteriet fra 1998 til 2005. Han tok deretter lærerhøgskolen på Elverum 2004-2007 og studerte ett år i Seattle USA. Trener karrieren tok til i 2006, og kombinerer nå trenerjobb med lærerjobb ved Heimdal vgs.

Kristian er gift med Hege Anita og sammen har de Karoline (4) og Sondre (2), begge kommende kombinert stjerner?